Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (6.44 secunde)
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. Acolo s-a ajuns deja la dictatura.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. Nu exista urme de franare, sunt atat de ezitanti si surprinsi incat nu mai ajung sa franeze.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc.
10.000 de dolari pentru descifrarea unui document (Autor: ... FARCAS) Una dintre cele mai dezbatute probleme ale ufologiei este faimoasa prabusire a unui presupus OZN, in semidesertul aflat nu departe de orasul Roswell din New Mexico, probabil in seara zilei de 4 iulie 1947.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular in intelegerea performantelor obiectelor care apar pe inregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, in largul Californiei, cu asa-numitul OZN tic tac.
Opinie de Daniel Nanu: ... Fuga dupa trenul de Calan. Si asteptarea unui stadion ovationindu-l pe 3 martie, la reluarea campionatului din Ucraina. Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. Reflectoarele de pe "Olimpico" au amutit. "Roma, Romaaa, Rommaa", fabulosul imn al echipei din Cetatea Eterna, a tacut.
Ion Iliescu publica pe blog textul interventiei sale la Conferinta Internationala cu tema: "Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011.
De Ce News : ... 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare:
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral.
O toamna cu caderi de capete (Continuare) Facem aceasta precizare ca sa nu existe dubii prea mari cu privire la serviciul strain care a vegheat asupra ascensiunii lui G.O. din carciuma ,,Drumetul vesel" la Palatul Victoria.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. Dupa impact, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. ... Prima noutate este aceea ca Serban Huidu va fi inlocuit de colegul sau Codrut Keghes, cunoscut ca Dezbracatu. UPDATE Emisiunea Cronica Carcotasilor dureaza de 11 ani de zile. Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Femei din toate limbile, uniti-va!
La sfarsitul lui decembrie o parte a romanilor era in doliu dupa Teo Peter, mort, intr-o stupida intamplare, din infatuarea unui angajat al Ambasadei Americane care circula prin Bucuresti ca si cum s-ar fi aflat cu masina de teren prin desert.
google-analytics.com